Els Mollet Dolphins disputaran la Copa Catalana el pròxim 14 de desembre

La segona jornada de la competició es va suspendre dissabte passat pels aiguats, i es posposa dues setmanes. Els molletans aspiren a revalidar el títol aconseguit l'any passat.

La llevantada d'aquest passat cap de setmana va provocar la suspensió de la segona jornada de la Copa Catalana de Football Flag, que disputen els Mollet Dolphins. Aquesta important jornada, que determinarà la posició de cadascun dels equips en les eliminatòries, s'ha posposat al pròxim 14 de desembre, també al matí, i es disputarà a les Pistes d'Atletisme de Granollers. El Mollet Dolphins encara aquesta temporada amb el repte de revalidar el títol de campió que va aconseguir l'any passat. De fet, l'equip molletà és el que més títols de la Copa Catalana d'aquesta modalitat de futbol americà ha conquerit, dos en total, des que es disputa, des de l'any 2009. A més, fa dos anys, va quedar sots-campió.

 

Els Mollet Dolphins van disputar la primera jornada d'aquesta Copa Catalana fa dues setmanes amb el factor camp a favor, ja que els dos partits es van disputar al camp Zona Sud de Mollet, on habitualment juga la Molletense. Els molletans van tenir un matí irregular. Per una banda, es van imposar clarament al Sarrià de Ter Wolves per un contundent 46 a 6. Per contra, en l'altre partit, van caure contra l'Hospitalet Pioners (45-27). Amb aquests resultats, els Mollet Dolphins se situen en 6a posició. El pròxim 14 de desembre es veuran les cares amb els Igualada Aviadors i els Granollers Fènix. Els Aviadors estan empatats amb els Dolphins, mentre que els Fènix es troben en última posició de la taula classificatòria.

Edicions locals