Cada últim diumenge de mes, concert coral a l’Església de Sant Vicenç

Les cinc entitats de cant coral molletanes inicien el cicle de concerts ‘Mollet Canta’ que durarà fins el mes de maig.

L’Església de Sant Vicenç serà l’escenari on cada últim diumenge de mes, a les 18h, es podrà gaudir d’un concert de cant coral de la mà de les corals Estoc de Veus (28 de desembre), El Clavell (25 de gener), Ampacanta (22 de febrer), Capella de Música Santa Maria (29 de març) i la Companyia de Sarsuela (26 d’abril). El cicle de concerts, que porta per nom ‘Mollet Canta’, finalitzarà el 31 de maig amb una actuació conjunta de les corals i amb la participació de l’Associació Musical Pau Casals.

 


El projecte ‘Mollet Canta’ és fruit de diverses trobades entre l’Ajuntament i les formacions corals de la ciutat i té com a objectiu donar més ressò a aquesta disciplina musical i afavorir l’assistència de públic als concerts. El preu dels concerts serà de 2 euros, que es destinaran a cobrir les despeses d’obertura de l’Església.

 


“A Mollet passen moltes coses, tenim una gran riquesa cultural i associativa, però a vegades sembla que la ciutat no la conegui. Aquest projecte sorgeix amb la idea d’aglutinar aquesta vitalitat”. L’alcalde de la ciutat, Josep Monràs, explicava d’aquesta manera l’objectiu de “Mollet canta”.

Edicions locals