Ara Mollet-ERC i ICV-EUiA responen a l’article del PSC ‘Atiar el foc’

Ambdós grups de l’oposició creuen que el PSC “és incapaç de gestionar conflictes” i que acusa a l’oposició amb “falsedats, tergiversant i manipulant la informació” tot utilitzant “l’atac a les agrupacions polítiques”.

Els grups municipals d’Ara Mollet-ERC i ICV-EUiA convocaven dimecres a la premsa per desmentir algunes afirmacions, referents al conflicte amb la comunitat islàmica Al-Huda, que el PSC de Mollet publicava en l’article ‘Atiar el foc’ del butlletí dels socialistes.

 

 

“El PSC és incapaç de gestionar conflictes i utilitza l’atac a les agrupacions de l’oposició”, assegurava la portaveu d’ICV-EUiA, Marina Escribano, qui també creia que “l’article només té el sentit de voler gratar alguns vots”. El portaveu d’Ara Mollet-ERC, Oriol López, afegia que “el PSC ha renunciat a l’esquerra i a la seva ideologia” perquè “ha tractat a la població segons el seu origen, tot ratllant la línia de la xenofòbia i intentant que la oposició no tinguem informació i no parlem amb els ciutadans afectats”.
 

 


Escribano acusava al PSC d’haver donat l’esquena al diàleg, la mediació i la legalitat. “L’alcalde va trencar el diàleg amb afirmacions que tancaven la porta; ha mentit en dir que s’estava utilitzant la mediació, perquè la Generalitat ha dit que no ha estat així; i ha faltat a la legalitat perquè en el moment que Al-Huda va demanar fer el trasllat era possible i van modificar el POUM amb nocturnitat”.  La portaveu d’ICV-EUiA també exigia al PSC “que retirin aquestes afirmacions que només fan que intoxicar la ciutat”.

 

 

De la seva banda, el PSC de Mollet ha enviat un comunicat a la premsa assegurant que consideren “deplorable que Ara Mollet-ERC i ICV-EUiA convoquin una roda de premsa única i exclusivament per realitzar manifestacions partidistes desqualificadores contra la nostra formació”. També critiquen que tornar a posar aquest tema sobre la taula “és una excusa per no respectar la nostra llibertat d’expressió i la nostra opinió sobre afers de la ciutat”.

 


Els socialistes també han criticat que les agrupacions ocupessin durant 20 minuts la sala d’exposicions de la primera planta de La Marineta per realitzar la roda de premsa sense haver realitzat prèviament una sol·licitud d’espai. El PSC considera que és “una manca de respecte vers els espais públics” i que “els partits polítics som els primers que hem de donar exemple”.

 

Edicions locals