Tota mena de jocs de taula al Mercat Vell

El Mercat Vell ha acollit el passat cap de setmana unes Jornades Familiars de Jocs de Taula, organitzades per l'empresa molletana Lu2, on els assistents han pogut jugar a uns 100 jocs diferents.

El Mercat Vell ha acollit durant tot el cap de setmana del 6 al 8 de desembre unes Jornades Familiars de Jocs de Taula, organitzades per l'empresa familiar molletana Lu2. Els assistents han pogut gaudir de tota mena de jocs de taula. Els organitzadors han explicat als participants les regles del joc i, d'aquesta manera, els molletans que s'hi han acostat han pogut provar-los. De jocs n'hi havia de totes les temàtiques i per a totes les edats, pel que ha estat una nova manera d'acostar-se a un entreteniment, que pot ser a la vegada un recurs educatiu. L'empresa Lu2, que funciona des del 2010, s'ha especialitzat en l'aprenentatge a través del joc, pel que fa jornades a escoles i instituts, amb jocs amb un alt nivell pedagògic.

 

Un dels seus creadors, Xavier Moratonas, valora molt positivament l'experiència d'aquest cap de setmana. “Estem molt satisfets, perquè ha estat un no parar, i ha vingut gent de totes les edats, sobretot famílies amb fills”, indica Moratonas. És la segona vegada que Lu2 organitza aquest tipus d'acte, després de celebrar-la durant la passada Festa Major. “A l'agost va anar molt bé i vam voler repetir-ho pels volts del Nadal; molta de la gent que ens va conèixer llavors, ha repetit, i també s'ha acostat gent nova”, assenyala Xavier Moratonas, que no descarta tornar-ho a organitzar en el futur: “nosaltres estem molt satisfets i, per tant, no descartem una nova edició”. En total, els assistents han pogut gaudir d'un total de 100 jocs. Tots aquests jocs estaven en venda, per si algú s'ha quedat amb ganes de continuar jugant a casa.

 

Visitar la galeria d'imatges.

Edicions locals