Visita del conseller Puig a Mollet

Felip Puig visitava divendres la nostra ciutat per conèixer la tasca que es realitza al Taller Alborada.

Divendres passat el conseller d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, Felip Puig, visitava les instal·lacions del Taller Alborada per conèixer de primera mà aquest Centre Especial de Treball que dóna feina actualment a 50 persones amb discapacitat psíquica.

 

 

El conseller ha destacat que ha estat “una experiència emotiva que ens recorda permanentment quin model de societat volem, en el qual  Mollet hi aposta des de fa molts anys i d’una manera singular, ja que centres especials que depenguin d’ajuntament no n’hi ha gaires”.

 

 

El conseller, que ha recordat que si l’atur és preocupant entre el jovent, encara ho és molt més entre aquest col•lectiu, ha declarat que “necessitem centres especials de treball, però sobretot necessitem que la empresa privada integri aquestes persones, perquè aporten uns valors molt importants pel nostre país i pel nostre model social i econòmic”.

 

 

Per la seva banda, l’alcalde ha agraït la visita al conseller i ha aprofitat per demanar que la conselleria continuï col•laborant-hi “perquè des d’aquest taller el que necessitem és generar molt producte que ens permeti tenir sostenibilitat econòmica per sustentar els seus 50 treballadors”.

 


El Centre Especial de Treball, Taller Alborada, és una entitat que forma part de l'Institut Municipal de Serveis als Discapacitats (IMSD) de l'Ajuntament de Mollet i té com a objectiu crear i mantenir llocs de treball per a persones amb discapacitat psíquica i, al mateix temps, oferir serveis de suport personal i social a aquest col·lectiu.

 

Edicions locals