Ara Mollet-ERC presenta dues mocions al ple de dilluns

El grup municipal vol demanar a la Generalitat més informació sobre el futur de l'anomenada 'TDT Extesa' i que el Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental quedi adscrit al Consell Comarcal del Vallès Oriental.

Dilluns se celebrarà el ple municipal del mes de desembre i Ara Mollet-ERC presenta dues mocions. En la primera, el grup municipal vol que l'Ajuntament demani a la Generalitat de Catalunya informació i dades sobre com pot afectar la supressió d'aquest servei a la nostra ciutat. Els republicans presenten aquesta moció després de considerar que les explicacions del Conseller Francesc Homs no són prou "clares i explícites" i de les notícies d'alguns mitjans de comunicació que "indiquen que la Generalitat no contempla la continuïtat d'aquest servei i, per tant, es perdria la senyal de canals com Mediaset o Atresmedia en part del territori català".

 


La segona moció s’informa que, per l'aplicació de la llei de 'Racionalzación y Sostenibilidad de la Administración Local' (RSAL), el Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental queda adscrit provisionalment a l'Ajuntament de Granollers. Els republicans consideren que és millor "construir coses en comú" i fomentar "la participació activa de tots els municipis" tot allunyant-se "de les decisions d'un sol Ajuntament on, potser, els interessos no siguin sempre coincidents amb els dels altres municipis". Així doncs, creuen que el més lògic és que el Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental estigui adscrit al Consell Comarcal del Vallès Oriental "on tots els grups polítics tenim la oportunitat de construir coses en comú". Per tant, els republicans demanen que l'Ajuntament se sumi i es manifesti a favor d’aquesta voluntat.

Edicions locals