Per Nadal, una nova edició del Fira’t a Gallecs

Diumenge se celebra la tercera edició del Fira’t a Gallecs, que està dedicada al Nadal, La Marató de TV3 i els narradors orals.

La plaça de l’Església de Gallecs acollirà durant el matí de diumenge activitats adreçades a tota la família en motiu de la tercera edició del Fira’t a Gallecs d’enguany. La jornada començarà a les 10.30h amb un itinerari saludable per La Marató, on es recomana als participants anar amb samarreta vermella. Una hora més tard hi haurà la xerrada ‘Alimenta’t el cor’ a càrrec de la infermera nutricionista de l’Hospital de Mollet, Mari Sol Fernández, i el taller de cuina ‘Receptes per cuidar el teu cos’ a càrrec de Marina Duñach.

 


Des de les 13h fins les 14h es podran fer itineraris amb carro al preu d’1 euro. A partir de les 12h fins a l’hora de dinar es podran escoltar contes a la vora del foc i música a càrrec del grup Cordes i Percussions del Món.

 


També hi haurà l’espai ‘Encaixa’l: l’hort a Gallecs’ on es podran conèixer les temporades de cada producte, i l’espai ‘Racó del Cistell i Rifa del Fira’t’ on es podran adquirir els productes de proximitat i participar, al preu de 5 euros, en el sorteig de contes a casa a càrrec de l’ANIN. A les 13h serà el moment de dinar pollastre rostit amb prunes i un got de TOC d’espelta, al preu de 3 euros.

 

Edicions locals