I 27/6 Perruquers, l’art als teus cabells

Av. Burgos, 27, local 6 – Tel. 93 269 68 85 - www.facebook.com/i27image

Des de l’estiu d’aquest any Mollet disposa d’una nova perruqueria que, gràcies a la qualitat dels seus serveis, ja és molt coneguda entre els molletans. Estem parlant d’I 27/6 Perruquers, un establiment dedicat  al món de l’estètica del cabell, tot fomentant un nou concepte: l’art i la perruqueria. Així, properament a la perruqueria es podran contemplar obres d’art realitzades per artistes de la comarca.

 


Després de més de 8 anys treballant a diversos establiments i adquirint experiència en el sector amb múltiples cursos de formació, en David, el jove emprenedor, ha decidit obrir negoci a la nostra ciutat i l’acollida ha estat immillorable. “Els nostres clients ens han acollit molt bé i tothom que ve per primera vegada hi torna”, explica en David. La clau de l’èxit també ha estat el preu tant competitiu que ofereixen i el servei personalitzat a cada client. Així, a l’establiment no només surts amb un cabell radiant sinó també amb el pentinat que més t’afavoreix segons el tipus de rostre, gràcies a l’assessorament personalitzant que ofereixen.

 


A més, tots els productes que s’utilitzen a I 27/6 Perruquers són naturals i de gran qualitat. “Utilitzem la marca distribuïdora de la London Fashion Week”. No ho dubtis, tingues el cabell a la última a un preu immillorable.

 

 

Edicions locals