El CIM estudiarà el patrimoni de la ciutat

L’objectiu d’aquest treball és conèixer els elements més destacats de la ciutat i difondre’ls entre la població més jove.

El Consell d’Infants de Mollet (CIM) estudiarà el patrimoni artístic, arquitectònic i natural de la ciutat, entre d’altres àmbits. Així, el CIM contribuirà a difondre els elements més emblemàtics de la nostra ciutat entre la població més jove. Cada any el CIM treballa algun aspecte en concret, a banda d’analitzar la ciutat des de la seva experiència i aportar propostes de millora. Enguany, la tasca del CIM és conèixer el patrimoni molletà.

 

 

“Arran de la demanda d’algunes escoles de conèixer millor les escultures i monuments de Mollet, l’Ajuntament ha proposat als membres del CIM que treballin sobre el patrimoni”, ha explicat la regidora d’Educació, Alícia Domínguez, la qual ha fet aquest encàrrec als petits regidors del CIM.

 

 


Per estudiar el patrimoni molletà, els infants comptaran amb la col•laboració del Centre d’Estudis Molletans (CEM) que ha seleccionat els elements més destacats de la ciutat. El CEM proposarà als regidors i regidores del CIM diferents activitats, que realitzaran juntament amb la resta de companys de classe per, així, conèixer millor el patrimoni i contribuir a difondre’ls entre la població més jove.

 

 

Des d’ara fins el mes de març els infants faran aquest treball a les escoles municipals de la ciutat i, un cop extretes les conclusions, exposaran totes les tasques realitzades davant davant del Ple de l’Ajuntament, en una sessió extraordinària que es farà el diumenge 22 de març.

 

 

El Consell dels Infants de Mollet (CIM) és un òrgan de participació format per alumnat de 6è de primària dels centres educatius de la ciutat amb la finalitat pedagògica que  els infants aprenguin els processos democràtics.

 

Edicions locals