El Fira't a Gallecs recull uns 2.000 euros per a la Marató de TV3

La trobada celebra la seva cita nadalenca amb una caminada solidària i diverses activitats per recaptar fons per a la investigació de les malalties del cor.

Diumenge al matí la plaça de l'Església de Gallecs es va omplir per assistir a la tercera i darrera trobada del Fira't a Gallecs, però els assistents van poder contribuir en una causa solidària. Per primera vegada, aquesta cita de promoció de l'espai rural i els seus productes ha col·laborat amb la Marató de TV3 i la valoració és molt positiva. “Es va organitzar una caminada solidària des del diversos pobles que formen Gallecs que va comptar amb molts participants, i això ens encoratja a tornar-ho a repetir de cara a l'any vinent, i consolidar aquesta activitat com un acte més dins del Fira't a Gallecs de Nadal”, explica Gemma Safont, gerent del Consorci. A la caminada solidària i a les diferents activitats del matí hi van prendre part unes 600 persones, i el Consorci va recollir 2.002 euros, que donarà a la Fundació de la Marató per a la investigació de les malalties del cor.

 

A més de la caminada, durant tot el matí Gallecs va acollir diverses activitats. Es va celebrar una xerrada sobre alimentació per prevenir les malalties del cor, i a l'espai 'Passa-t'ho bé' es va celebrar la 4a trobada de contes per a infants. Per altra banda, tots els diners recaptats en les passejades en carro per Gallecs també es van cedir a la Marató. En l'espai del 'Tasta'm', els assistents van poder gaudir d'un tast de pollastre rostit amb prunes acompanyat de pa d'espelta. A la plaça, com en altres ocasions, es van poder adquirir productes del propi espai rural.

Edicions locals