La Plataforma per la Defensa de Gallecs continua la campanya de recollida de firmes

La plataforma rebutja la planificació d'un nou sector industrial a Can Banús i demana l'ampliació de superfície protegida que determina el PEIN.

Aquest passat cap de setmana la Plataforma per la Defensa de Gallecs ha tornat a sortir al carrer amb diverses paradetes informatives per recollir signatures en contra de noves urbanitzacions a l'espai rural. Després de l'èxit de firmes recollides al Fira't a Gallecs, la Plataforma va instal·lar dissabte una parada a la plaça Catalunya i diumenge a davant la Masia de Can Borrell. Durant la jornada de dissabte van aconseguir recollir unes 400 firmes en contra de la construcció d'un nou sector industrial a Can Banús, al terme municipal de Santa Perpètua.

 

La Plataforma es manifesta en contra d'aquest nou pla d'urbanització, que asseguren que pot tenir greus conseqüències en l'entorn mediambiental, i reclamen l'augment de superfície protegida que especifica el PEIN de Gallecs. La plataforma demana que s'evitin activitats incompatibles amb l'entorn rural, com pot ser qualsevol activitat industrial, com aquesta planificada a Can Banús. La cap de setmana vinent continuaran informant als molletans. Dissabte al matí estaran a davant de la rotonda de l'Asepeyo, a Can Pantiquet, i a la tarda s'estaran a la plaça 5 Pinos. Per altra banda, diumenge al matí s'instal·laran al Mercat Vell.

Edicions locals