Els Mollet Dolphins, 6a posició a la Copa Catalana de Flag Football

Els molletans no poden revalidar el títol aconseguit l'any passat en un inici de temporada molt complicat, sobretot per l'absència de molts jugadors.

Els Mollet Dolphins no van poder revalidar el títol de Copa Catalana de Flag Football aconseguit l'any passat. En un inici de temporada molt complicat, amb l'absència de molts jugadors ja sigui per causes laborals o incompatibilitat amb els seus estudis, els Dolphins van acabar la competició en 6a posició. La jornada de la Copa Catalana, disputada a Granollers, va començar malament per als molletans. Els Dolphins queien enfront dels Vinarós Ironmans per un ajustat 35-39. Aquesta derrota tancava la porta dels Mollet Dolphins per a les finals de la competició. Així doncs, els molletans van haver de jugar un segon partit per decidir les posicions finals dels equips. En aquest segon matx, els Dolphins van derrotar amb claretat als Sarrià de Ter Wolves (41-26).

 

Els grans triomfadors de la jornada van ser els Igualada Pachamama, que van aconseguir el títol guanyant tots els partits que han disputat. La final contra els Caldes Gladiators no va ser una excepció, i l'Igualada va guanyar 27 a 19. Els igualadins han guanyat 7 partits consecutius i obtenen el títol sent imbatuts. Per la seva banda, els Mollet Dolphins encaren l'inici de l'any amb la intenció de captar jugadors i encarar la Lliga Catalana amb plenitud d'opcions.

Edicions locals