La nostra ciutat se situa en el100% en transparència i qualitat de la informació

L’Ajuntament de Mollet és un dels 20 municipis més transparents de Catalunya que ha obtingut el 100% de puntuació, i l’únic del Vallès Oriental, segons el Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la Universitat Autònoma de Cata

Dilluns a la tarda tenia lloc al Palau de Pedralbes de Barcelona el lliurament del [email protected] Es tracta d’un distintiu que atorga el Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de la UAB i que reconeix la transparència i la qualitat de la informació dels municipis.

 


En aquesta segona edició 67 municipis van rebre aquest guardó dels quals només 20 han aconseguit el 100% de puntuació, entre els que hi és l’Ajuntament de Mollet, l’únic consistori de la comarca del Vallès Oriental.

 


Per l’alcalde de Mollet, Josep Monràs, “aquest guardó reconeix la feina ben feta del govern de la ciutat i els molletans i molletanes han de sentir com a seu aquesta distinció perquè la transparència és l’única via per enfortir la participació ciutadana i consolidar la relació de l’Ajuntament amb els seus ciutadans”.

 


El consistori molletà ja va aconseguir el Segell [email protected] a la primera edició celebrada el passat mes de març amb un 95% de puntuació sobre un total de 22 indicadors. En aquesta segona edició, s’incrementa el nombre d’indicadors, que ha passat de 22 a 41, i l’Ajuntament ha assolit un 100% de puntuació.

Edicions locals