Viu les festes de Nadal a la nostra ciutat

Petits i grans poden gaudir durant aquestes dates d’activitats nadalenques a la nostra ciutat.

Durant el darrer cap de setmana el Parc de les Pruneres ha acollit la tradicional Fira de Nadal, amb una trentena de paradetes que oferien productes per a regalar durant aquestes dates. També, associacions veïnals, de comerciants i socials han realitzats activitats com el Caga Tió, tallers infantils, xocolatades o l’assistència del patge reial recollint cartes per tal de repartir il·lusió entre els més petits de la casa.

 


La música també està present per Nadal amb el concert que va oferir divendres la coral Ampacanta a El Lledoner, i el concert que oferirà diumenge vinent la coral Estoc de Veus a l’Església de Sant Vicenç.

 


Enguany també, la Colla dels Torrats oferirà l’espectacle teatral ‘Pastorrats, els pastorets torrats’, el divendres a les 19.30h al Teatre Municipal Can Gomà. El preu de l’entrada és de 3 euros.

 


Un any més el Mercat Vell acollirà el ‘Juguem al Mercat’, una activitat dirigida a infants de 3 a 12 anys per tal d’oferir una alternativa  durant els dies de vacances. L’activitat, que estarà a Mollet del 27 al 30 de desembre i el 2 i 3 de gener, està organitzada per l’empresa molletana Eduk-B i l’Ajuntament de Mollet i es realitzarà tant pel matí (de 9.30h a 13h), com per la tarda (de 16h a 20h). L’entrada puntual a l’activitat té un preu de 4 euros, per dia i per a qualsevol de les dues franges horàries. Si l’infant vol assistir tots els dies durant el matí o tots els dies durant la tarda el preu és de 26 euros i si vol assistir tots els dies durant l’horari complert el preu és de 56 euros. Les inscripcions es poden fer els mateixos dies de realització de l’activitat al Mercat Vell.

 


També, el Museu Abelló i les associacions de comerciants realitzaran activitats durant els dies festius i finalment, l’últim dia de l’any, l’Home dels Nassos visitarà la ciutat de la mà de les colles dinamitzadores de la Festa Major. Així, a partir de les 12h l’Home dels Nassos estarà a la plaça Catalunya acompanyat d’animació infantil a càrrec de ‘Sol i Fa Plou’. En cas de pluja aquesta activitat es realitzarà al Mercat Vell.

 


Consulta totes les activitats al web municipal i gaudeix del Nadal a Mollet.

Edicions locals