El Mercat Municipal celebra Nadal amb activitats

Una ludoteca infantil amb múltiples tallers, una exhibicions de ball i el Caga Tió, són les activitats que s’organitzen durant l’època nadalenca des del Mercat Municipal.

El Mercat Municipal continuava les celebracions el passat cap de setmana amb el Caga Tió pels menuts de la casa, després d’haver realitzat l’encesa de l’enllumenat de Nadal a principis del mes de desembre i el taller de Cuina Nadalenca a mitjans de mes.

 


Dimarts i dimecres, dintre del recinte del Mercat i per tal de que els pares puguin gaudir de les compres amb tranquil•litat, els infants podran participar, gratuïtament, a la ludoteca infantil, tot adquirirnt el seu tiquet a les diferents parades del Mercat.

 


Aquesta ludoteca, que inclou activitats com un taller de maquillatge, un taller de l’arbre de desitjos, un taller de conta contes, un taller de dansa, un taller de corona dels reis i un taller de mini Tió de Nadal, es repetirà el 29, 30 i 31 de desembre a la Plaça Major. Els dies 29 i 30 l’horari serà de 10h a 13.30h i de 16h a 20h i el dia 31 de 10h a 15h. L’activitat és totalment gratuïta.

 


Aquestes activitats es complementaran amb una exhibició de ball a càrrec de l’escola Dandi de Mollet, el dissabte 27 i diumenge 28 al matí, a la Rambla Balmes.

 

Edicions locals