‘Del horno a tu mesa’, pastisseria creativa

Mercat Municipal, parada 3 – Tel.654 378 089

‘Del horno a tu mesa’, un establiment dedicat al món de la pastisseria creativa realitzada de  manera tradicional, ha canviat la seva ubicació. A partir del mes de desembre el Mercat Municipal de Mollet disposa d’una nova parada on adquirir productes alimentaris per a qualsevol ocasió. Fins ara, l’establiment havia estat situat al carrer Arcadi Viñas però gràcies a la bona acollida que ha tingut entre els molletans s’ha instal·lat a un lloc més cèntric de la ciutat.

 


A ‘Del horno a tu mesa’ podràs trobar una gran varietat de productes de rebosteria internacional, amb les tècniques més innovadores i sabors molt intensos obtinguts sempre a partir de fruita natural. Algunes de les varietats de productes que podràs trobar a ‘Del horno a tu mesa’ són: cookies, muffins, brownies, bundts cakes i cup cakes entre molts d’altres.

 


A ‘Del horno a tu mesa’ també realitzen galetes decorades i ara que arriba el Nadal podràs trobar galetes decorades amb motius nadalencs que no deixaran indiferents als teus convidats. Si el que vols és un pastís o unes postrescreatives, pots escollir entre totes les seves varietats.

 


I recorda que a ‘Del horno a tu mesa’ també realitzen pastissos per a celebracions personalitzats i per encàrrec.

 


Visita’ls, tasta els seus productes i repetiràs!

 

Edicions locals