El CB Mollet organitza el 1r Torneig Any Nou de Pre-Mini

La competició la disputaran el FIATC Joventut de Badalona, el CB Sant Josep de Badalona, els CB L’Hospitalet i el Recanvis Gaudí-CB Mollet.

El pròxim dissabte, 3 de gener, el Club Bàsquet Mollet organitza el 1r Torneig Any Nou de Pre-Mini de 1r Any, una competició que reunirà 4 equips. Aquests seran el FIATC Joventut de Badalona, el CB Sant Josep de Badalona, els CB L’Hospitalet i el Recanvis Gaudí-CB Mollet. Els quatre equips s’enfrontaran en una lligueta per determinar els llocs de la classificació final. La competició començarà a les 9 del matí, durarà tot el matí, i es disputarà segons la normativa de la Federació Catalana de Bàsquet i amb àrbitres federats.

 

L’objectiu del torneig és que els infants puguin gaudir del seu esport després de les festes de Nadal, a més es disputarà una sèrie de concursos i activitats paral·leles. Així, es disputarà un concurs de triples, on cada equip escollirà tres dels seus jugadors. Es faran tres llançaments des de 5 posicions determinades. Els 4 millors encistelladors disputaran les semifinals.

Edicions locals