Quasi 70 infants participen al 1r Torneig d’Escacs Escolar de Nadal

Paula Borrueco, Martí Levy i Daniel Gutiérrez s’imposen en les diferents categories.

El Club d’Escacs Mollet va organitzar abans de les festes de Nadal el 1r Torneig d’Escacs Escolar de Nadal de Mollet del Vallès. Hi van prendre part 68 infants, que van gaudir d’un matí d’escacs a la seu de l’entitat. Tots ells van disputar cinc rondes simultànies, dividits en tres categories.

 

En la categoria de 1r i 2n de Primària hi van participar 27 nens i nenes. La campiona va ser Paula Borrueco, de l’escola Cal Music, que va cedir només unes taules i va aconseguir 4,5 punts. A 3r i 4t de Primària, hi van prendre part fins a 32 jugadors. Es va imposar Martí Levy, de l’Escola Miquel Martí i Pol, que havia empatat a 4,5 punts amb Daniel Ruiz, de l’escola Mestres Munguet, que finalment va quedar sots-campió. A la categoria de 5è-6è de Primària, va guanyar Daniel Gutiérrez, del centre Miquel Martí i Pol. Es va imposar en tots els enfrontaments contra els altres 8 participants. La resta de la classificació es pot consultar a la pàgina web del Club d'Escacs Mollet.

 

Una vegada va finalitzar el torneig, es van lliurar les medalles als millors classificats i es va realitzar un sorteig de 6 ampolles de cava, una caixa de 6 copes de cava i 6 motxilles. Tots els presents van acabar la jornada amb un brindis i un piscolabis per celebrar el Nadal.

Edicions locals