Un detingut per posar en perill la seguretat del trànsit

El passat 23 de desembre els Mossos d’Esquadra detenien un home de 40 anys per conduir sota els efectes de l’alcohol i posar en perill la seguretat del trànsit a la C-155.

Agents de la Policia de la Generalitat- Mossos d'Esquadra de l'Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial Metropolitana Nord van detenir un home, de nacionalitat espanyola i de 40 anys, per un delicte contra la seguretat del trànsit. Els Mossos van rebre l’avís que un turisme estava conduint en sentit contrari i realitzant maniobres de manera temerària a la C-155 entre els punts quilomètrics 13,5 i 15, en sentit Granollers.

 

Quan els agents van arribar al lloc, diversos testimonis i conductors que circulaven per la mateixa via, ja havien aturat el conductor per evitar que es produís un accident. Els Mossos van realitzar les proves d'alcoholèmia al conductor temerari i va donar 1,08 mg/l motiu pel qual fou detingut per conducció temerària i sota els efectes de l’alcohol a més de provocar un greu risc als usuaris de la via.

 

Edicions locals