Pere Garriga guanya el 8è Open Internacional Stadium Casablanca

S’imposa en el prestigiós torneig celebrat a Saragossa, amb 5 victòries i 4 empats. El molletà va derrotar al Gran Mestre argentí Fernando Peralta en 19 jugades.

Pere Garriga, membre del Club d’Escacs Mollet, ha sumat un nou èxit a la seva trajectòria guanyant el prestigiós Open Internacional Stadium Casablanca. Aquest torneig s’ha disputat a Saragossa del 26 al 30 de desembre, amb la participació de 3 Grans Mestres, 5 Mestres Internacionals i 3 Mestres FIDE, inclòs el jove molletà, que sortia com a 8è del rànquing inicial.

 

Garriga ha acabat l’Open com a campió, empatat a 7 punts amb els Grans mestres Oratovsky i Del Río. Però, amb 4 empats i 5 victòries, el desempat l’ha afavorit. Durant la seva singladura en el torneig, cal destacar la victòria de Pere Garriga en 19 jugades contra el Gran Mestre argentí, i número 1 del seu país, Fernando Peralta.

 

Malgrat aquesta magnífica actuació, Pere Garriga no s’ha vist recompensat amb una norma de Mestre Internacional, perquè no va faltar jugar contra un titulat que li hagués donat opció a assolir la fita. El camí de Pere Garriga, però, continua i té un gran futur per endavant.

Edicions locals