Els carrers de Mollet s’omplen per rebre Ses Majestats els Reis d’Orient

Com cada any, la Cavalcada de Reis torna a ser un èxit d’afluència de públic que va rebre la comitiva. Es van repartir més de 1.600 quilos de caramels.

Dilluns a la tarda milers de molletans es van aplegar als carrers de la ciutat per rebre Ses Majestats els Reis d’Orient. Infants de totes les edats s’embadalien contemplant les espectaculars carrosses que van recórrer molts dels carrers de la ciutat. I, per suposat, els Reis d’Orient van arribar a la ciutat i van saludar a tots els nens i nenes que es van acostar a rebre’ls. La Cavalcada Reial va iniciar-se poc després de les sis de la tarda, i com és tradicional, les carrosses van pujar fins a l’Ajuntament, on Ses Majestats van rebre les claus de totes les cases de la vila de mans de l’alcalde. Després d’aquest acte, els Reis Mags van continuar el seu recorregut pels carrers de la vila, que es van omplir de gom a gom.

 

Enguany a la Cavalcada de Reis hi ha participat unes 300 persones, distribuïts per les diferents carrosses. Un unicorn, un elefant i un camell s’alçaven orgullosos al davant de les respectives carrosses dels tres Reis d’Orient. Ses Majestats han repartit aquest any pels carrers de la vila un total de 1.650 quilos de caramels, que eren aptes per a celíacs. Però també portaven una carrossa plena de carbó. Afortunadament eren un total de 90 quilos de carbó dolç, que els infants no van dubtar a emportar-se a la boca per gaudir-lo en una nit màgica.

 

Visitar la galeria d'imatges.

Edicions locals