Dissabte un grup de molletans visiten Girona

El Casal Cultural, la Biblioteca Can Mulà i el Servei de Català de Mollet organitzen una sortida a Girona per visitar la catedral i l’església de Sant Feliuet.

Després que els alumnes dels cursos de català que realitza el Servei de Català de Mollet llegissin el llibre ‘La bruixa de pedra’, de Miquel Fañanàs, i de la presentació de la novel·la per part de l’autor, a la Biblioteca Can Mulà, va néixer la curiositat per visitar la catedral de Girona i l’església de Sant Feliuet, molt presents en el llibre. Així, el Servei de Català i la Biblioteca es van posar en contacte amb El Casal, entitat col·laboradora amb el Voluntariat per la llengua, per organitzar una visita guiada amb Francesca Orga, historiadora de l'art i xerpa d'un grup Xerrem a El Casal.

 


Així, dissabte un autocar sortirà a les 8.30h de davant del Parc de Can Mulà per dirigir-se a Girona. El preu de l'autocar i l'entrada a la catedral és de 13 euros. Les persones interessades en participar en aquesta excursió, que es realitzarà sempre que l’autocar estigui ple, han de formalitzar la inscripció abans de dissabte a El Casal Cultural o al Servei de Català de Mollet.  La tornada està prevista entorn les 14h.

Edicions locals