Mollet condemna l’atemptat a París

Els mitjans de comunicació locals i l’Ajuntament convoquen un minut de silenci per condemnar l’atemptat a París contra la publicació ‘Charlie Hebdo’.

Dijous al migdia la Plaça Major acollia un minut de silenci per mostrar el rebuig i condemnar l’atemptat terrorista que va patir dimecres al matí la publicació satírica de París ‘Charlie Hebdo’. Des de fa molts anys aquest setmanari havia rebut amenaces de mort per publicar diverses vinyetes on utilitzaven la figura de Mahoma tot criticant la radicalització d’alguns grups, però dimecres a mig matí va succeir el terrible desenllaç. Després de que tres encaputxats entressin a la redacció, 12 persones van resultar mortes i 8 ferides, algunes en estat molt greu.

 

 

Abans del minuts de silenci, la cap de premsa de l’Ajuntament, Ainhoa Martín, llegia un manifest en nom del consistori i de tots els periodistes de la ciutat. “Som periodistes, professionals de la informació i la comunicació. Però per damunt de tot, som ciutadans, com tots vosaltres, que no renunciarem a la democràcia ni a la llibertat d’expressió; dos valors que ens ha costat molt de conquerir i d’exercir, i per als quals, encara avui, hem de lluitar i defensar amb totes les nostres forces”, deia el manifest.

 

 

Edicions locals