Ara Mollet-ERC renova la seva Executiva Local

En Dídac Pérez torna a ser reelegit com a president de la nova Executiva i l'Oriol López, alcaldable de Mollet, torna a ser el portaveu del grup municipal.

L’Assemblea d’ERC de Mollet del Vallès renova la seva Executiva Local tot reforçant-se en nombre de gent i “sumant experiències en diferents àmbits per tal d'afrontar el que segurament seran els 2 anys més intensos de la secció local”, expliquen des d’Ara Mollet-ERC. Al capdavant torna a estar en Dídac Pérez com a president, i li segueixen Albert Biescas, com a secretari d’organització, Josep Amaya, com a secretari de imatge i comunicació, Maria Dolors Navarro, com a secretària de la dona i Marta Vilaret, com a secretària de política municipal.

 


Alfred Burgueño ocupa el càrrec d’adjunt a la secretaria organització i Adam López d’adjunt a la secretaria d’imatge i comunicació. Com a vocals de l’Executiva Local d’ERC es troben en Baptista Silanes, l’Adolf Sanromà, en Carles Pérez, l’Àlex Gonzalez, en Vicenç Compte, en Xavier Cols, en Jordi Martin i en Jaume Salmeron.

 


Marina Planellas és representant de les JERC i Oriol López continua com a portaveu del grup municipal d’Ara Mollet-ERC.

 


“Ajudarem en tot el que calgui a construir un nou país, però el repte més important és impulsar el canvi necessari de govern a la nostra ciutat. Estem preparats, estem encoratjats i tenim la gent per dur-lo a terme”, assegura el president, en Dídac Pérez.

 

Edicions locals