Ca n’Arimon renova tot el seu equip de bicicletes d’espinning

Entre les novetats d’aquest any, el centre d’esport ha programat l’activitat del Zumba Family dins de la quota mensual i ja ofereix sabó de forma gratuïta a les dutxes.

El Centre d’Esport i Salut de Ca n’Arimon estrena aquest any 2015 amb diverses novetats en les seves instal·lacions. Una de les inversions més importants que el poliesportiu ha dut a terme és la renovació de totes les bicicletes d’espinning, un total de 60 bicis. Ca n’Arimon ha adquirit l’últim model en bicis de la marca Technogym, la més capdavantera del sector. Aquestes bicis són d’alumini, que substitueix el predominant ferro. Aquest material evita el rovellament de les bicicletes estàtiques i en millora la seva conservació, malgrat l’ús intensiu. A més, té altres prestacions com ara un seient més ergonòmic i tou, i el seu pedaleig és més ràpid i suau, ja que funciona amb cinta i no amb la tradicional cadena. Una de les grans innovacions d’aquestes bicis és que, en cas que l’usuari compti amb un pulsòmetre amb sistema de banda toràcica de tipus ANT+, no caldrà que porti el pulsòmetre quan vagi a fer exercici. Només portant la cinta, la pròpia bici detectarà el dispositiu i descarregarà les dades sense necessitat de l’aparell.

 

Però aquí no acaben les novetats per enguany de Ca n’Arimon. L’activitat Zumba Family, on els pares i mares i els seus infants poden gaudir d’una sessió de ball zumba, serà accessible a partir d’ara dins de la quota que les famílies ja paguen mensualment. No caldrà, per tant, fer un reemborsament per poder prendre-hi part. El centre d’esport també ha arrencat un nou curs de natació sincronitzada, el primer que s’imparteix a Mollet. Tot i ser una activitat de lleure, la nova activitat ha despertat l’interès d’un nombrós grup de persones de totes les edats. Per ara, s’estan recollint les sol•licituds per participar-hi, i s’obriran diferents grups depenent de la demanda que hi hagi. Per últim, però no menys important, Ca n’Arimon ja disposa de sabó a les dutxes per als seus usuaris de forma gratuïta. Es tracta d’una demanda que havien recollit des de fa temps, i d’aquesta manera el centre esportiu en dóna resposta, amb un nou servei totalment gratuït.

Edicions locals