L’Ajuntament inicia obres de millora a les zones infantils i a l’entorn de la riera del parc de Can Borrell

A partir d’aquest dijous, 15 de gener, l’Ajuntament de Mollet començarà els treballs de millora del parc de Can Borrell per donar resposta a les peticions del veïnat. Les obres consisteixen en reformar l’espai de jocs infantils i condicionar l’entorn del

L’Ajuntament ha donat llum verda a les obres del parc de Can Borrell en resposta a les peticions del veïnat de la zona, que demanava una millora de la zona de jocs infantils i de l’entorn de la riera, que havia generat alguns episodis de males olors.

 

 

Les obres consistiran en la reforma de l’espai de jocs infantils, amb dues àrees diferenciades segons l’edat dels usuaris, una per a menors de 6 anys i una altra per a infants a partir de 6 anys. També es renovaran elements de seguretat, com el paviment de cautxú per amortir les caigudes. Pel que fa als elements de joc, el més atractiu és la instal•lació d’una tirolina, un dels jocs que té més èxit al parc de les Pruneres.

 

 

Pel que fa al torrent del Caganell, les millores previstes serviran per reduir els episodis de males olors que provocaven les queixes del veïnat i permetran la integració paisatgística de la riera amb la resta del parc.

 

 

Mentre durin aquestes obres, que finalitzaran de cara a la primavera, les zones on s’estiguin efectuant les millores romandran tancades al públic per tal de garantir la seguretat dels usuaris, i la resta d’espais del parc que no estiguin afectats per les obres continuaran oberts al públic.

 

 

El resultat final representarà una millora urbana per a la ciutadania.

Edicions locals