La Crida elabora el seu programa electoral col·lectivament

Dissabte l’Escola Joan Abelló serà l’escenari de la jornada oberta convocada per la Crida per Mollet on s’elaborarà el programa per a les properes eleccions municipals.

Durant tot el dissabte (de 10h a 20h) la Crida per Mollet ha organitzat una jornada oberta a tota la ciutadania per debatre les propostes rebudes i generar-ne de noves, per tal de crear col·lectivament un programa electoral. Des de la Crida manifesten que “arriba l’hora de dotar-se dels instruments que faran possible que aquest projecte sigui una realitat a les properes eleccions: la primera i principal, un programa electoral, és a dir, les idees, les propostes, els compromisos amb els quals volem transformar Mollet”.

 


A la jornada, que es realitzarà a l’Escola Joan Abelló, es treballarà en plenari i en comissions sobre els cinc eixos que conformaran el programa: Economia i creació d’ocupació; Lluita contra la pobresa i la desigualtat; Drets socials, solidaritat i convivència; Participació ciutadana i transparència; i Medi ambient i territori. Properament, la Crida, que ja supera les 250 adhesions al seu manifest, elaborarà un Codi Ètic i posarà en marxa el procés participatiu per escollir la candidatura, que culminarà amb unes primàries obertes a la ciutadania de Mollet.

 


També, durant la jornada es realitzarà un dinar popular (de 14h a 16h) però cal reservar la plaça prèviament a [email protected]

Edicions locals