Al febrer, inscripcions als cursos de català

Del 4 al 13 de febrer es poden formalitzar les inscripcions als cursos de català per a adults que ofereix el Consorci per a la Normalització Lingüística.

El Consorci per a la Normalització Lingüística ofereix, un any més, cursos de català de qualsevol nivell amb els que l’alumnat podrà obtenir el certificat oficial. El període d’inscripcions és del 4 al 13 de febrer i els interessats podran inscriure’s a qualsevol de les modalitats dels cursos (presencial, semipresencial o en línia). L’objectiu d’aquests cursos, que es basen en els programes de llengua catalana de la Direcció General de Política Lingüística (DGPL) de la Generalitat de Catalunya, és millorar les competències en l’ús del català.

 


Per altra banda, s'ofereixen també altres cursos i formacions: específics per a sectors professionals; cursos d'escriure per comunicar; aspectes gramaticals concrets; reforç d'ortografia; pronunciació; grups de conversa; lectura en veu alta, i fins i tot cursos a proposta de col·lectius i empreses.

 


El CPNL ofereix diferents horaris i modalitats d'aprenentatge del català amb l'objectiu que els alumnes puguin compatibilitzar la feina i els estudis. El Consorci també organitza un gran nombre d'activitats culturals perquè els alumnes puguin posar en pràctica els seus aprenentatges, compartir experiències i ampliar els seus coneixements de cultura catalana.

 


Les inscripcions a aquests cursos es poden formalitzar al Servei Local de Català (c. Comte d'Urgell, 26) de dilluns a dijous de 10h a 13h i de 16h a 19.30h i els divendres de 10h a 13h.

Edicions locals