Caffe Il Forno, cafeteria i pastisseria artesana

c. Anselm Clavé, 5 – Tel. 93 009 42 61

Des del mes de desembre la nostra ciutat disposa d’un nou indret on poder anar a esmorzar, berenar o menjar quelcom a qualsevol hora del dia. Estem parlant de Caffe Il Forno, una pastisseria amb productes tradicionals que disposa d’un ampli saló on poder gaudir d’una estona de tranquil·litat prenent un bon cafè. Al Caffe Il Forno treballen amb les marques Tupinamba, que realitza cafès des de l’any 1897, i Lletona,  referent en la indústria lletera des de fa vuit dècades. Al Caffe Il Forno podràs prendre el teu brioix acompanyat d’una tassa de xocolata o un suc de fruites natural.

 


A més d’una àmplia gamma de brioixeria artesanal, al Caffe Il Forno disposen d’una gran varietat d’entrepans amb diversos tipus de  pans, de paninis, de torrades i de pizzes, que estan elaborades amb pa de Mollete d’Antequera o amb pa de vidre, segons les preferències del client. A l’establiment també podràs provar les seves porcions de pastissos o, si ho prefereixes, emportar-te un pastís sencer a casa per a les teves celebracions.

 


Al Caffe Il Forno disposen de Wifi i ambientació musical per poder gaudir d’un bon cafè amb totes les comoditats. A més, a l’establiment realitzen promocions setmanalment amb diversos productes i, properament, ampliaran la seva carta per incloure creps artesanals.

 

Edicions locals