Dissabte VI Jazz Day al Mercat Vell

La Colla Morada organitza la sisena edició del festival de jazz que omple el Mercat Vell durant la Festa Major d’hivern.

El Mercat Vell acollirà dissabte els concerts de jazz de set formacions diferents gràcies al Jazz Day que organitza la Colla Morada, una de les dues colles dinamitzadores de la festa major. Dissabte a partir de les 17h es podrà gaudir de música en directe al preu de 5 euros per al públic en general, 3 euros per als socis, i gratuïtament pels menors de 14 anys.

 

 

Enguany, el Jazz Day arriba a la sisena edició i comptarà amb la participació de la Mollet Jazz Banda, el Conjunt Musical de Secundària de l'Escola Sant Gervasi, Conjunt Musical de Cicle Mitjà i Superior de l'Escola Sant Gervasi, Cor Juvenil, Jove Orquestra de Cambra de Mollet, Jezz We Ken, JazzCat Quartet.

 


Durant tota la tarda es podran comprar les polseres Candeles, per col•laborar amb la investigació  del càncer infantil que es duu a terme a l'Hospital Sant Joan de Déu. També, abans de la última actuació es farà un sorteig entre els assistents que consta d’un pernil, 3 tiquets pel Tapes Tour 2015 i ampolles de vi i/o cava.

 

Edicions locals