Detingut un home que presumptament es lucrava ocupant pisos buits

L’objectiu del detingut era aprofitar-se de les famílies a les que estafava i els hi donava un pis per ocupar il·legalment.

La Policia Municipal de Mollet va detenir la tarda de dimarts un home que presumptament ocupava de manera forçosa i il•legal habitatges buits perquè s’hi instal•lessin famílies a les quals estafava i s’aprofitava obtenint un benefici. La detenció es va produir a l’avinguda Burgos, prop d’un dels habitatges que acabava de ser forçat.

 


Els agents de la Policia Municipal van identificar dues persones, un home i una dona, als que els hi van intervenir dos sobres amb una quantitat considerable de diners, un paper on hi constava l’adreça d’un pis, diverses eines per forçar portes i dues armes blanques.

 

 

En dirigir-se a l’adreça que constava al document, la Policia ha pogut comprovar que la porta acabava de ser forçada i que es tractava d’un habitatge que es trobava buit. Segons ha explicat el detingut, una tercera persona (o grup de persones) no identificada li hauria encarregat ocupar l’habitatge a canvi d’una quantitat de diners. L’home ha estat detingut i ha passat a disposició judicial.

 

Edicions locals