Salvador Correas guanya el Concurs de Fotografia de Sant Vicenç

Divendres es lliuraven els guardons als 6 premiats d’enguany en la vintena edició del Concurs de Fotografia de Sant Vicenç.

El molletà Salvador Correas ha estat el guanyador del primer premi del XX Concurs de Fotografia de Sant Vicenç en la categoria de fotografies sobre ‘Mollet’, per la imatge ‘Fugant cap a Barcelona’. En segon premi, en aquesta mateixa categoria, se l’ha endut un altre molletà, en Lluís Juncà, per la imatge ‘Passeig buit’. El tercer premiat en la categoria ‘Mollet’ ha estat per l’Antonio Sánchez, de Martorelles, amb la imatge ‘L’alba al Besòs’.

 

 

En la categoria de tema ‘Lliure’ el guanyador ha estat en Daniel López, de Martorelles, per la imatge ‘Uyuni’. El guanyador del premi únic per a residents a Mollet ha estat en Marc Garcia amb la fotografia ‘Aspectes quotidians’. El premi al millor participant jove ha quedat desert.

 

 

Pel que fa a la participació, en aquesta edició ha baixat lleugerament el nombre de fotografies presentades respecte de l’any passat, passant de 165 a 116 fotografies, i un total de 31 participants. Pel que fa a la procedència dels autors, la meitat són veïns de Mollet (15) i l’altra meitat són, principalment del Baix Valles i el Vallès Oriental, però també n’hi ha de Barcelona o Alacant.

 

 

Les millors fotografies presentades a concurs estan exposades al Centre Cultural La Marineta fins l’últim dia del mes.

 

Edicions locals