Nova edició del curs de comerç electrònic

Després de finalitzar la primera edició del curs amb la participació d’una cinquantena d’alumnes, EMFO torna a oferir aquest curs als molletans.

El passat mes de desembre EMFO feia el lliurament de diplomes als alumnes que han realitzat el curs de comerç electrònic per a emprenedors que porta per títol ‘E-commerce’. Aquesta formació és un curs on line de de l’Escuela de Organización Industrial (EOI) i des d’EMFO es dóna suport i assessorament a les persones que s’apunten a la formació, per tal d’enriquir l’aprenentatge i adequar-lo al seu projecte de negoci en particular.  Les persones interessades en aquest curs poden apuntar-s’hi al telèfon 93 570 51 60, al correu [email protected], o presencialment al carrer Riera número 7, 1a planta.  

 

 

Durant l’entrega de diplomes del passat desembre també es va organitzar una jornada de networking on tres emprenedors molletans van presentar els seus projectes de botiga en línia i van compartir les seves experiències amb la vintena de persones assistents. L’objectiu de la trobada era que els alumnes coneguessin de primera mà casos reals de comerç electrònic per tal de complementar els coneixements adquirits durant el curs, en el qual s’han treballat aspectes com els diferents tipus de comerç electrònic, logística i distribució, publicitat digital, etc.

 

Edicions locals