L’Esbart omple de gom a gom Can Gomà en el seu 20è aniversari

L’entitat exhaureix les entrades dels dos dies d’actuacions per gaudir de l’espectacle, que recuperava la peça ‘Quan el mal ve d’Almansa’.

L’Esbart Dansaire de Mollet va celebrar aquest cap de setmana passat el seu 20è aniversari de la millor manera possible, omplint dos dies seguits el Teatre Can Gomà. Tant divendres com dissabte es van exhaurir les entrades per veure l’espectacle que havien preparat amb motiu dels seus 20 anys de vida. “La nostra valoració és molt bona, vam aconseguir omplir Can Gomà tots dos dies, i a més, les actuacions van sortir molt bé”, explica el seu director artístic, Eduard Peixoto.

 

L’espectacle començava amb diferents balls que van oferir els alumnes de l’Escola de Dansa. Després arribava el torn del cos de dansa que recuperava ‘Quan el mal ve d’Almansa’. Feia alguns anys que l’Esbart no interpretava aquesta coreografia, una de les més complexes que ha assajat mai l’entitat. El resultat, al final, va satisfer a tothom. “Els balls van sortir molt bé i la gent que hi va assistir ens va comentar que estaven molt satisfets de l’espectacle que havien vist”, assenyala Peixoto.

 

Visitar la galeria d'imatges.

Edicions locals