8è Open Indoor per a discapacitats

Dilluns l’Institut Municipal de Serveis als Discapacitats organitza la 8a edició de l’Open Indoor al Pavelló Municipal de Riera Seca.

L’Institut Municipal de Serveis als Discapacitat torna a organitzar una nova edició de l’Open Indoor. Serà dilluns, a partir de les 10.30h quan el Pavelló Municipal de Riera Seca acollirà la cita on participaran alumnes de l’escola Can Vila i usuaris del CO del Bosc.

 

 

Les activitats estan organitzades pels alumnes del Grau Superior d’Activitats Esportives de l’institut Vicenç Plantada de Mollet, que per complementar la seva formació des d’una vessant més pràctica, preparen les activitats esportives de l’Open Indoor, adreçades a persones amb discapacitat. Aquesta alumnes també participen en altres activitats que es dinamitzen des de l’escola Can Vila o el CO del Bosc, com el cros i les jornades esportives de Can Vila, les jornades de ping-pong i basquet del C.O. del Bosc.

 

 

Les activitats que es proposen en l’Open Indoor són recorreguts i activitats motrius, adequades als alumnes i usuaris, com ara encistellar pilotes en uns cèrcols, fer recorreguts amb proves, etc.

 

Edicions locals