El carrer Pamplona, zona per a vianants

La nostra ciutat segueix ampliant les zones per a vianants.

Durant aquesta setmana l’Ajuntament està treballant per convertir el carrer Pamplona en un carrer per a vianants. Els treballs que s’estan realitzant consisteixen en modificar la senyalització, instal·lar pilones que impedeixen el pas dels vehicles i col·locar jardineres i mobiliari urbà com paperers i bancs per tal que la via es converteixi en un espai agradable i segur per als vianants.

 


Aquesta mateixa actuació ja s’ha realitzat en d’altres indrets com el carrer Granada, Francesc Cambó i Francesc Macià. Tal com ha passat en d’altres ocasions, aquesta actuació serà temporal i, segons la seva acollida, el Consistori valorarà si es deixa definitivament.

 


Amb aquesta mesura, es dóna continuïtat a la vianalització dels carrers de Granada i Francesc Cambó amb l’objectiu de potenciar els desplaçaments a peu i ampliar la zona per a vianants al centre de la ciutat, tot recuperant un espai públic per a ús ciutadà entre dues zones comercials importants: la rambla Nova i el carrer de Gaietà Vínzia.

Edicions locals