L’Hospital de Mollet, número 1 a Catalunya en Responsabilitat Social

El centre hospitalari de la nostra ciutat és el primer hospital a Catalunya en obtenir la certificació internacional IQNet SR10 en Responsabilitat Social.

L’Hospital de Mollet rebia dimarts al migdia, amb la presència del president de Catalunya, Artur Mas, el guardó que acredita a l’organització d’haver implantat un sistema de gestió que aposta per la responsabilitat social, el bon govern i la millora contínua. Així, l’Hospital de Mollet es converteix en el primer hospital de Catalunya en obtenir la certificació de Responsabilitat Social d’AENOR segons l’estàndard IQNet SR10, que és el primer estàndard internacional de Sistema de Gestió de la Responsabilitat Social i que ha estat desenvolupant per IQNet, la xarxa més gran de certificació del món. Actualment ja s’han concedit més de 50 certificats d’aquest tipus en 14 països.

 


Durant l’acte de lliurament del guardó el president del Patronat de la Fundació Sanitària Mollet, Martí Fabré, ha explicat que “fa anys que ens inspira el model europeu d’excel•lència en gestió i sobre ell anem travant totes les actuacions, tenint clars els objectius a mig i llarg termini, que no poden ser altres que els de la sostenibilitat, la satisfacció dels ciutadans als que donem servei, amb la màxima implicació i satisfacció dels professionals”.

 


Mas ha felicitat als responsables del centre i ha assegurat que “quan parlem de la Fundació Sanitària Mollet, ho fem d’un sistema d’excel•lència en responsabilitat social però també en altres àmbits com demostren les certificacions amb les quals ha estat reconegut”.

 


De la seva banda, el president d’AENOR, Carlos Esteban, ha declarat que “En un món cada cop més complex i global, avui ja no s’entén una organització que vulgui ser competitiva a llarg termini sense que presenti un enfocament complet i integral de la responsabilitat social”.

 

 

 

Edicions locals