Ràdio Mollet celebra 34 anys amb la música de In the mood quartet

Aquest dijous, dia de Sant Vicenç, l’emissora municipal Ràdio Mollet celebra el seu 34 aniversari. Com és habitual, ho fa amb una festa durant la qual es lliuren els premis Notícia i Micròfon de l’Any. Per amenitzar la vetllada, la festa comptarà amb l’ac

Ràdio Mollet va començar les seves emissions un dia de Sant Vicenç. Per aquest motiu, cada any, per la Festa Major d’hivern, celebra el seu aniversari amb una festa. El plat fort és el lliurament dels premis Notícia i Micròfon de l’Any, als esdeveniments i persones més destacades de l’actualitat local el 2014. A banda del reconeixement que suposa el premi, Ràdio Mollet lliura als guanyadors un obsequi realitzat de manera artesana per la dissenyadora Núria Soley.

 

 

A més, els professionals de l’emissora pública també lliuren quatre mencions especials, de les quals una és per a un col·laborador de la Ràdio. Com a novetat d’enguany, les mencions especials seran obsequiades amb una Dona d’Aigua, dissenyada expressament pel Taller Alborada amb la imatge de Ràdio Mollet.

 

 

 

 

Actuació musical


L’actuació musical d’enguany anirà a càrrec del quartet In the mood, format per un grup de joves músics molletans: Rubén Alcázar baix), Oriol Pujol (teclat), Joan Palà (percussió) i Clàudia Steccato (veu).  In the Mood segueix fent un repertori basat en els boleros i  la bossa nova, tot amb tocs de jazz. La seva música l'embolcalla la veu càlida de la Claudia Stecatto. In the mood ja va actuar a la Festa de la Ràdio de l’any 2012 amb una gran acollida.

L’emissora municipal emetrà l’esdeveniment en directe des del 96.3 FM i a través d’internet (www.radiomollet.com).

 

 

 

 

 

Tastets de llengua dedicats a la ràdio


Tot coincidint amb la celebració del 34è aniversari de Ràdio Mollet, el programa Tastets de llengua, del Servei Local de Català, estarà dedicat a paraules relacionades amb el món radiofònic, com micròfon, magazín o peixera, del 19 de gener dins a finals de març.

 

Edicions locals