Afectacions al trànsit per la Festa Major

Activitats com la Cursa de Sant Vicenç o la Trobada de gegants fan modificar el trànsit per alguns carrers de la ciutat.

Diumenge el trànsit de vehicles per la ciutat es veurà afectat per les activitats de la Festa Major d’hivern de Sant Vicenç. Així, des de les 12.30h fins les 13h es tallarà el trànsit a l’avinguda Jaume I (entre la rotonda de Badalona i la rotonda de l’Asepeyo) per permetre el pas de la cercavila dels gegants. També, la Cursa de Sant Vicenç farà modificar el trànsit ja que es preveuen restriccions durant el seu recorregut. Així, des de les 10.30h fins a les 11h l’avinguda Jaume I estarà tallada, i també hi haurà afectacions a l’avinguda Llibertat i carrers com Marià Fortuny, Fèlix Ferran, Palau Solità i Plegamans i Francesc Layret. Les cruïlles d’aquests carrers s’obriran i tancaran al trànsit de manera puntual segons el ritme dels participants.

 


En referència al transport públic, només es veuran afectats els autobusos interurbans, ja que el bus urbà diumenge no funciona. Des de les 10.30h fins a les 11.30h els busos es desviaran per la ronda dels Pinetons.

 


La cruïlla de Rívoli amb Francesc Layret, propera a l’Hospital, s’obrirà i tancarà al trànsit segons el pas dels participants, tot i que si ha de passar algun vehicle d’emergència tindrà prioritat de pas.

Edicions locals