Parlem de territori i medi ambient a Montcada

La Plataforma per la Defensa de Gallecs participarà dilluns a una xerrada al municipi veí de Montcada. L’objectiu d’aquesta trobada és informar a la ciutadania sobre la situació i la defensa del territori i intercanviar opinions i idees per a la conservac

L’Assemblea Obrim Vies ha convidat a la Plataforma per la Defensa de Gallecs, a Vallès Net i La Màquia (tres entitats que treballen pel territori) per parlar sobre com defensar el Vallès Oriental. La xerrada, que porta per títol ‘Lluites en defensa del territori i el medi ambient’, tindrà lloc dilluns a les 19.30h a l’Ateneu ABI de Montcada i Reixac (carrer de Colom, 5) i anirà a càrrec d’aquestes tres entitats.

 


La Plataforma per la Defensa de Gallecs va néixer el 2008 després de realitzar una xerrada informativa a Mollet per explicar que “Gallecs no està salvat i que existeix una amenaça imminent que s’ha d’aturar com és l’autovia Interpolar, entre moltes d’altres”. Així, aquesta plataforma continua la lluita que existeix a Gallecs des de fa més de 30 anys.

 


La Plataforma Vallès Net està formada per un grup d’entitats vallesanes i es dedica a fomentar un nou model de gestió de residus i té l’objectiu d’aconseguir el tancament dels indrets del nostre territori que tracten els residus de manera inadequada.  Durant la xerrada Vallès Net farà un repàs de la seva història passada, i els objectius actuals des de la seva nova posada en marxa.

 


La Màquia és una entitat formada per un grup de veïns de Vallençana-Reixac, a la serralada de Marina, declarat com a espai natural protegit. Tots ells coincideixen en què la ciutat viu d’esquenes al bosc i que sols l’utilitza per al lleure sense cap més implicació.

Edicions locals