Nous tallers a l’escola de dansa i teatre La Tramolla

Comencen les activitats del segon trimestre a l’escola de dansa i teatre La Tramolla

A partir del mes de gener l’escola de dansa i teatre La Tramolla posa en marxa el seu primer cicle de Tastets d’arts escèniques, que es basa en 7 tallers de curta durada i amb formadors de reconeguda experiència. L’objectiu d’aquests tallers és acostar el món de l’art a tots els molletans i que tothom pugui provar les opcions d’aprenentatge i creixement personal que ofereixen. Aquest primer cicle finalitza al març i inclou 7 propostes diferents del món de la dansa, el teatre i el circ.

 


‘Dancehall’ és una de les activitats que s’ofereix i es basa en el ball modern jamaicà. Les sessions aniran a càrrec de la ballarina i acròbata Nora Obbeat. La Tramolla també ofereix el taller ‘Burlesque i Cabaret’ amb la ballarina i professora de dansa Nura Pinto. Durant tot el trimestre es realitzaran classes lliures de ‘Dansa urbana’, amb Sònia Sánchez i Ana Celdrán.

 


Els dissabtes de febrer La Tramolla acollirà el primer tastet de ‘Teatre Musical’ amb Gemma Costa, actriu, cantant i professora d’interpretació,i tècnica vocal. Els dimarts al vespre és el dia els balls de swing en parella amb el tastet de ‘Lindy Hop’, conduit per Helena Bausells i Juan Bertrand.

 


A finals de febrer donarà inici el tastet de ‘Teatre de Màscara’, amb Marian Masoliver, professional de la interpretació i la docència amb prestigi internacional i amb més de 25 anys d’experiència, que durant els darrers anys ha dirigit els espectacles del carnaval de Mollet.

 


Finalment, el dissabte 14 de març es realitzaran dos tallers intensius de ‘Circ’, un dedicat al públic adult i un altre per gaudir en família, amb el director de l’associació d’artistes La Llançadora, Pep Mogas.

 


I cal no oblidar que a La Tramolla continuen els cursos regulars de dansa (iniciació, acadèmica i urbana, a partir dels 4 anys) i teatre (amb grups infantil, jove i per a adults).

Edicions locals