Estació de Servei Sant Jordi, qualitat per al teu vehicle

c. del Bosc s/n - Tel. 93 570 62 45

Des del 1975 la nostra ciutat disposa d’una benzinera que ofereix serveis 24 hores els 365 dies de l’any. Estem parlant de l’Estació de Servei Sant Jordi, que disposa de benzina de la marca Repsol. Les més de 80 dècades d’experiència en el món de l’energia d’aquesta marca, garanteixen la qualitat del seu producte. A més, Repsol aposta per la innovació tecnològica, la optimització de recursos, la eficiència energètica i la cerca de noves fonts d’energia sostenible, sempre garantint la qualitat dels seus productes.

 


Així, la benzina de la que disposen a l’Estació de Servei Sant Jordi compta amb uns additius especials que, després de realitzar nombrosos estudis, s’ha determinat que són beneficiosos pel motor i que fan que el cotxe consumeixi menys benzina tot realitzant més quilòmetres. Cal tenir en compte que a la benzinera Sant Jordi, a més de trobar qualitat en els seus productes, pots trobar qualitat en el seu servei, ja que el seu personal format per 13 treballadors atenen als clients (de dilluns a dissabte al matí) perquè no s’hagin de preocupar de proveir al seu cotxe de benzina.

 


A més, cal recordar que l’Estació de Servei Sant Jordi disposa de botiga oberta 24 hores on, a més de trobar recanvis i complements per al teu vehicle, podràs trobar productes d’alimentació i venda de butà. També, la benzinera disposa d’un pont de rentat amb alta pressió, cera calenta i osmosi (obert de 8h a 21h).

 

 

Edicions locals