Inscriu-te per participar a la rua de Carnaval

Fins al 12 de febrer les comparses que vulguin participar a la rua de Carnaval 2015 de Mollet poden inscriure’s l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC).

El proper diumenge 15 de febrer les disfresses estan presents als carrers de la nostra ciutat amb la tradicional rua de Carnaval 2015. A partir d’aquesta setmana i fins el 12 de febrer, les comparses que estiguin interessades en participar-hi, ja poden formalitzar les inscripcions, que es poden fer a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (planta baixa de la Casa de la Vila, plaça Major, 1).

 

 

A la rua de Carnaval hi pot participar qualsevol col•lectiu de persones, a partir de 10 membres, que realitzi la interpretació d’un espectacle de carnaval coreogràfic i musical, i que portin una indumentària, disfressa i/o maquillatge homogènia i harmònica.

 

 

La rua de Carnaval 2015 se celebrarà el diumenge 15 de febrer. La concentració de les comparses es farà a les 16.30 hores a l’avinguda Gaudí (alçada amb el c. de Can Flequer). El recorregut de la rua serà: av. d’Antoni Gaudí, av. de Jaume I, c. Berenguer III i av. Llibertat i fins a la Plaça Major.

 

 

Igual com ja s’ha fet en els darrers anys, l’Ajuntament ha buscat la col·laboració d’empreses patrocinadores que es faran càrrec de l’import dels tres premis de la rua. Així, el Premi Ajuntament a la millor comparsa local està dotat de 800 euros, igual que el Premi So i Llum JC a la millor comparsa de fora de Mollet. Per últim, el Premi Mobles Chacón a la millor comparsa juvenil està dotat de 300 euros.

 

 

Com és habitual, es concedirà un premi de 100 € a les entitats molletanes participants a la rua que estiguin inscrites al registre municipal d’entitats i a la rua i que no hagin estat premiades a cap de les categories anteriors, per tal de reconèixer el seu esforç en la revitalització d’aquesta festa.

 

 

Podeu consultar les bases de participació en el document adjunt.

 

Edicions locals