Els gegants surten al carrer per Sant Vicenç

Diumenge al matí es va dur a terme la 21a Trobada de Gegants, que va comptar amb la participació de 7 colles geganteres, a més dels gegants de Mollet.

Diumenge al matí va tenir lloc la tradicional Trobada de Gegants, que enguany ha arribat a la seva 21ª edició. La festa ha començat a les 10 del matí al parc de les Pruneres, que ha acollit la Plantada dels Gegants. Fins a 8 colles geganteres han participat de la cercavila de la Festa Major de Sant Vicenç. Aquestes han estat les colles geganteres del Pont de Vilomara, Santa Coloma de Gramanet, El Prat de Llobregat, Ripollet, Flaçà, La Concòrdia de Sabadell, Palamós i l’entitat amfitriona, la Colla Gegantera de Mollet.

 

A les 12 del migdia s’ha donat el tret de sortida de la Cercavila, que ha recorregut el centre de la ciutat, fent una visita a l’Ajuntament, per acabar a la plaça Prat de la Riba. Allà, s’ha realitzat el Final de Festa de la Trobada Gegantera. Per part de la Colla Gegantera de Mollet, hi van participar els cinc gegants de la ciutat, en Vicenç, na Marinette, en Mir i la Guillema, i la gegantona, la Mariona.

 

Visitar la galeria d'imatges.

Edicions locals