Els joves de secundària de Mollet participen en un projecte per millorar la seva empleabilitat

Els centres de secundària de la ciutat realitzaran als alumnes un test de competències desenvolupat per la Universitat Autònoma de Barcelona.

Els joves estudiants dels diversos centres de secundària de la nostra ciutat participaran en un projecte que pretén conèixer les seves potencialitat per trobar feina i així poder millorar-les. Aquest projecte ha estat desenvolupat pel Grup de Recerca en Infància i Adolescència en Risc Social de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i està liderat per la pedagoga molletana Laura Arnau.

 


Es tracta d’un projecte desenvolupat durant tres anys que té per objectiu establir el nivell que tenen els joves en 8 competències bàsiques per a l’empleabilitat (autoorganització, construcció del projecte professional; presa de decisions i resolució de problemes; treball en equip; comunicació; perseverança; flexibilitat; Responsabilitat i co-responsabilitat), a partir d’un test telemàtic. Les dades recollides seran objecte d’anàlisi per a la UAB, que proposarà una eina pedagògica per millorar-les adaptada a cada centre.

 


Dimecres passat els directors dels centres de secundària es reunien amb l’Ajuntament per rebre la informació d’aquest estudi. Tots ells s’han mostrat molt interessants i la majoria començaran a aplicar-lo al febrer.

 

Edicions locals