“Cal tenir una visió més àmplia sobre la Responsabilitat Social”

L’agrupació política demana més participació dels ciutadans en les decisions que tenen a veure amb la Fundació Sanitària Mollet i els centres que hi depenen.

Podemos Mollet critica la certificació internacional IQNET SR10 en responsabilitat social, bon govern i millora continua que la setmana passada rebia l’Hospital de Mollet, el primer centre hospitalari a Catalunya en obtenir aquest reconeixement. Des de l’agrupació política creuen que cal donar un sentit més ampli a la responsabilitat social i tenir en compte situacions com les hores que han de passar els pacients als passadissos d’urgències, la qualitat dels àpats de l’hospital i les llistes d’espera entre el metge de capçalera i l’especialista, entre d’altres aspectes.

 

“Davant d’aquesta situació injusta hem d’aguantar que aquells que des de la Generalitat fan retallades a la sanitat donin un premi al nostre hospital”, explica Sílvia Casellas, responsable de l’Àrea de Sanitat de Podem Mollet i infermera de l’Àrea Quirúrgica de l’Hospital de Mollet.

 


També, des de l’agrupació es demana “que els ciutadans tinguem veu en els estaments que governen el nostre hospital per garantir i afavorir una gestió justa” i reclamen que “no volem llistes d’espera per afavorir la sanitat privada ni absorbir cada vegada més poblacions sense augmentar les plantilles dels treballadors”.

 

Edicions locals