La Generalitat reconeix l’administració electrònica de l’Ajuntament de Mollet com una de les 4 millors de Catalunya

Dijous de la setmana passada la Generalitat de Catalunya concedia els Premis Administració Oberta que reconeixen l’esforç de l’Ajuntament de Mollet en la implantació i ús dels serveis d’administració oberta entre la ciutadania i les empreses. El Consistor

Els guardons Administració Oberta s’han concedit en base a l’avaluació realitzada en el 14è informe sobre administració electrònica elaborat per l’Administració Oberta de Catalunya (AOC). Aquest informe recull aspectes com ara si el web municipal ofereix tramitació electrònica; si té seu electrònica i tauler electrònic d’edictes; si els proveïdors hi poden dipositar factures electròniques o rebre notificacions electròniques; o bé si l’ajuntament intercanvia dades telemàticament amb altres administracions,  entre d’altres aspectes.

 


L’Ajuntament de Mollet ha quedat en el quart lloc pel que fa a municipis amb més de 50.000 habitants, per davant de ciutats com Barcelona, Manresa o Mataró. La primera edició d’aquests guardons ha tingut lloc en el marc del primer Congrés de Govern Digital celebrat els dies 21 i 22 de gener al Palau de Congressos de la Fira de Barcelona.

 


Al lliurament dels guardons hi han assistit l’alcalde de Mollet, Josep Monràs, el segon tinent d’alcalde, Joan Daví, i el regidor coordinador de l’Àrea de Serveis Generals, Josep Garzón.

 


Els Ajuntaments guardonats, a més de Mollet, en la categoria de més de 50.000 habitants són Terrassa, Viladecans, El Prat de Llobregat, Barcelona, Cerdanyola del Vallès, Granollers, Mataró, Manresa i  Reus.

Edicions locals