Unanimitat entorn el civisme i la convivència

ICV-EUiA modifica la seva moció inicial envers la neteja dels espais públics per arribar al màxim consens possible.

El ple aprova per unanimitat la moció presentada per ICV-EUiA i consensuada amb l'equip de govern, que demana posar en marxa noves campanyes de civisme i potenciar els canals de comunicació perquè els ciutadans puguin informar d'incidències als espais públics. 

 


La Coalició demanava en la primera versió de la moció presentada al Consistori, vetllar pel manteniment dels espais públics i establir un pla de revisions del mobiliari urbà i dels parcs infantils. La portaveu d'ICV-EUiA, Marina Escribano, explicava que han acceptat realitzar canvis perquè "volem que avui l'Ajuntament adquireixi el compromís de realitzar noves campanyes de civisme i de reforçar la comunicació envers la ciutadania".

 


De la seva banda, el portaveu del PSC, Josep Garzón, informava que "el pla de revisió i manteniment dels parcs infantils ja existeix" i assegurava que des del Consistori "ja tenim perfectament identificats els llocs on hi ha més o menys brutícia, que evolucionen depenent dels grups de persones que s'hi instal·len".

 


La regidora d'Ara Mollet-ERC, Marta Vilaret, mostrava el seu suport a la moció però afegia que "les campanyes de civisme donen solucions a llarg termini i, tot i que poden millorar el comportament de la ciutadania, si els parcs estan bruts avui aquesta moció no farà que demà se solucioni el problema".

 


La moció s'aprovava amb el recolzament de totes les forces polítiques presents al Consistori.

 

Edicions locals