ICV-EUiA aposta pel canvi a Mollet

ICV-EUiA fa balanç de l’any polític i prepara l’escenari per a les properes eleccions amb una trobada amb els mitjans de comunicació.

La Coalició creu que ha arribat el moment “d’escoltar les propostes de la societat i no només dels partits polítics” i que el govern municipal actual (PSC i CiU) està “allunyat de la realitat i de la gent”. En aquest sentit, ICV-EUiA apunta pel canvi de la mà de La Crida un projecte que aposta per la ciutadania col·laboradora i amb capacitat de decisió.

 


Des d’ICV-EUiA creuen que aquest canvi és necessari perquè actualment Mollet té “un govern sense idees, sense projectes sòlids, poc transparent, molt interessat en la imatge, incapaç de gestionar els conflictes i que no accepta la crítica”. “L’equip de govern farà el possible per mantenir-se a la cadira però ja no val tot”, assegura la portaveu d’ICV-EUiA, Marina Escribano.

 


Tot i no disposar d’enquestes oficials, des de la Coalició creuen que “tot apunta a que la participació a Mollet s’incrementarà i que aquest increment no anirà a les mateixes forces polítiques que fins ara han estat majoritàries”. També, asseguren que “la percepció a peu de carrer és que si aconseguim construir una alternativa és possible canviar la ciutat”.

Edicions locals