Formació en desfibril·ladors per a tothom

L’Ajuntament organitza una formació oberta a tota la ciutadania per saber com cal actuar en cas d’emergència i com s’utilitza un desfibril·lador.

Els dies 10 i 11 de febrer es desenvoluparà una formació per aprendre a realitzar compressions toràciques i respiracions de suport i utilitzar un desfibril·lador semi automàtic en cas de trobar-se en una situació que ho requereixi. A la nostra ciutat hi ha diversos espais on es poden trobar desfibril·ladors com l’Ajuntament, el Mercat Municipal, l’Institut Municipal de Servei als Discapacitats, el Pavelló Municipal d’Esports de Riera Seca, el Pavelló Municipal d'Esports de Plana Lledó, el Camp Municipal de Futbol Juan  Bocanegra, el Camp Municipal de Futbol Zona Sud, el Camp Municipal de Futbol Germans Gonzalvo i el Centre Municipal d'Esport i Salut Ca n'Arimon. A més, la Policia Municipal disposa de dos desfibril·ladors mòbils que poden desplaçar-se a qualsevol indret de la ciutat.

 


Amb aquest taller es continua amb el procés de formació en ressuscitació cardiopulmonar (RCP) i utilització de desfibril·ladors DEA que l’Ajuntament va iniciar amb membres dels diferents centres on estan implantats els desfibril·ladors. Els cursos, que es faran els dies 10 i 11 de febrer a La Marineta, seran de matí (dies 10 i 11) i de tarda (dia 11), i estaran dirigits per personal expert de l’empresa Reanima.

 

Aquests tallers estan adreçats a qualsevol tipus de persona que vulgui aprendre a salvar vides davant un cas en què una personauna persona que pateixi una aturada cardiorespiratòria. Per participar al curs, cal enviar un correu electrònic a l’adreça [email protected], indicant nom i cognoms, el dia en què prefereix fer la formació i l’horari (matí o tarda). Cal deixar un telèfon o correu de contacte.

 

Edicions locals